Kontakta oss på:

0171-301 50

Salavägen 5

745 39 ENKÖPING

Tjänster

Helrekondotionering

Det första som måste göras är naturligtvis att noggrant tvätta bilen utvändigt.
För att få bästa resultatet är det nödvändigt att använda ett effektivt och miljövänligt avfettningsmedel.

Då får man bort,inte bara lös smuts såsom damm och partiklar,utan även tyngre smuts som asfalt, tjära, tectyl, olja etc.

För att få bästa resultat använder vi vår moderna högtryckstvätt
-En helrekonditionering innefattar givetvis även en inre rekonditionering.
 
Rengöring av insidor och dörrkanter.Polering och vaxning.Dammsugning av hela bilen.
Invändning avtorkning. Fönsterputs på in och utsida.Vinylmedel på plats och gummidetaljer.

Poleringsarbetet sker i stort sett bara med hjälp av en polermaskin.

Vi använder först ett grövre slipmedel för att ta bort repor och oxdination. 
Vid mycket svåra repor och föroreningar använder vi oss av vattenslipning

Ett finare polermedel används till sist för att få bort finare repor och de märken som kan uppstå av det grövre medlet,så kallade polerrosor. Till sist ser vi till att skydda lacken som vi polerat upp.Detta gör vi med vax.

Ozonbehandling mot lukter

Med en speciel maskin fyller man kupén med en gas som dödar illaluktande bakterier.Dåliga lukter från 
djur,cigarettrök,och liknande försvinner.

Lackkonservering

För att få bästa sätt bevara lackens lyster och tålighet mot slitage och korsion. Lacken tvättas med speciellt framtagna tvättmedel för att få lacken maximalt ren. Lacken behandlas sedan i sex olika etapper där vi återgår lacken den naturliga lystern samt ger den en högre glans och en skyddande yta som håller i flera år efter behandlingen.Polering och vaxning kommer aldrig mer att behövas.

Bra att veta

En bil som är lackkonserverad blir mycket lättare att hålla ren. Du behöver inte tvätta den lika ofta. Smutsen har svårare att fastna och det som trots allt fastnar rinner lättare. Färre partiklar som kan repa lacken.

Tvätt

Vi tvättar din bil på den mest skonsammaste sättet. Både för bilen och miljön.Vi använder naturligtvis hetvatten som ökar verkningsgraden på de rengöringsprodukter från Lahega, som vi använder.Detta bidrar till ett optimalt resultat samt minskar utsläppen av kemiska ämnen.

Heltvätt

Karossen handtvättas med ett skonsamt schampo. Bilen underspolas med högtryck.Dörrkanter rengöres.Hela bilen dammsuges noggrant invändigt. Fönster, instrumentpanel, gummimattor rengöres effektivt.

Handtvätt

Karossen avfettas vid behov och handtvättas med ett skonsamt och miljövänligt schampo.
Bilen skraptorkas. Allt medan ni väntar.

Motortvätt

Motor och motorrum avfettas och tvättas med godkända och miljövänliga medel.

Skinnbehandling

Tvättning av bilens skinnklädsel med milt tvättmedel. Därefter pålägges balsam för att skydda och även återge dess naturliga lyster och fräschhet.

Klädseltvätt

Fläckar och smuts i klädseln tvättas bort med specialmaskiner som arbetar med upp till 85 grader varmt vatten. Detta tillsammans med ett utprovat tvättmedel desinficerar och rengör effektivt.

Strålkastarrenovering

- Förbättra ljusstyrkan och öka trafiksäkerheten 
Istället för att köpa nya strålkastare som kostar mycket pengar kan du nu renovera dina gamla för en mycket lägre kostnad. 

Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknik och skyddar gamla såväl som nya strålkastare under lång tid. På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas.

Glasbehandling

Vår glasbehandling är ett unikt skydd för bilens rutor. Fördelarna är att rutorna blir mycket lätta att hålla rena från insekter, smuts och trafikfilm, vilket medför bättre sikt. 

Reflexer

Vid mörkerkörning minskar reflexerna. Studier i USA har visat att reaktionstiden vid körning i regn minskar med 25% om rutan är behandlad. 

Lång hållbarhet 

Skyddet ska inte förväxlas med liknande produkter på marknaden. 

Enkel rengöring 

Rutan blir efter behandling tätare vilket gör att is, smuts och insekter m.m. inte får fäste på glaset som därför blir lätt att rengöra. 

Glasbehandlingen förenar sig med glaset och har därför en mycket lång hållbarhet.
Regndropparna glider också av rutan vid körning i högre hastigheter. Det gör att vindrutetorkarna inte behöver användas lika ofta.

Zirconite Lackkonservering

Lång tids konservering av din billack.

Har du en ny bil eller en bil med bra lack är Zirconite lackkonservering ett av de äldsta och ett av de mest beprövade skydd du kan få. Zirconite konserverar lacken under många år, vilket innebär att bilen inte behöver poleras eller vaxas samtidigt som den har ett bra skydd. 

En behandlad lack har högre motståndskraft mot yttre påverkan .

Får du salt eller tjärstänk på bilen kan den avfettas utan risk att behandlingen försvinner. Konserveringen gör att bilen blir lätt att tvätta och hålla ren.
803